Parintii micutei Madeleine McCann, disparuta anul trecut, vor afla peste patru zile daca statutul lor de 'suspecti' va fi inlaturat sau nu, informeaza Daily Star

Procurorul general al Portugaliei, a declarat ca o decizie definitiva in cazul sotilor McCann va fi luata luni.

"Luni, cazul lui Maddie va avea o solutie si veti fi informat de aceasta" a declarat seful politiei, Fernando Pinto Monteiro.

Insa chiar daca nu vor mai fi considerati suspecti (daca se va intampla acest lucru), acest lucru nu-i va aduce mai aproape de gasirea fiicei lor.

In luna mai 2007, doar cu cateva zile inainte sa implineasca patru anisori, Madeleine McCann a disparut in timp ce se afla cu familia in vacanta, in Portugalia. Primii suspecti in acest caz au fost parintii fetei, Kate si Gerry, care au negat orice acuzatie. Chiar daca disparitia ei a demarat cea mai mare investigatie vazuta pana acum in Europa, rezultatele tot intarzie sa apara

Ultimele rapoarte din Portugalia, vorbeau ca se poate ca sotii MaCann sa ramana pentru tot restul vietii cu prezumtia de 'suspecti' lucru de care s-au temut de la inceput.

"Inchiderea cazului fara a se clarifica implicarea lor in disparitia micutei, a fost lucru de care s-au temut inca de la inceput Kate si Gerry", a declarat purtatoarea de cuvat a sotilor McCann.

Sotii McCann, ambii in varsta de 40 de ani, s-au chinuit mai bine de un an sa se obisnuiasca fara micuta Maddie, dar pentru binele celorlalti doi copii, gemenii in varsta de trei ani Sean si Amelie, au incercat sa duca o viata cat mai normala. Alergand intre casa si calatoriile in jurul lumii efectuate in cadrul campaniei demarate pentru gasirea micutei Maddie, sotii McCann si-au gasit timp pentru a se mai implica intr-o campanie, cea demarata de US-Style pentru combaterea unui fenomen care a luat amploare in ultima vreme: disparitia copiilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.