Brand spera sa realizeze filmul "in colaborare cu o producatoare de la Hollywood", cu participarea RCN-Cine, informeaza NewsIn.

"Ramane de stabilit in ce limba va fi scris scenariul" si "daca filmul va fi realizat in Columbia sau in Franta", a anuntat RCN, fara a preciza cand va incepe turnarea peliculei.

Ingrid Betancourt, trei americani si 11 membri ai fortelor de securitate columbiene, care erau detinuti de Fortele Armate Revolutionare din Columbia (FARC) au fost eliberati saptamana trecuta, in cursul unei operatiuni intitulata "Jaque", in cadrul careia membrii serviciilor de informatii ale armatei columbiei s-au infiltrat in comandamentul miscarii de gherila.

Agentii armatei columbiene, care au facut cursuri de actorie, au reusit sa ii convinga pe paznicii ostaticilor ca liderul FARC, Alfonso Cano, si-a dat acordul pentru transferarea ostaticilor cu elicopterul catre o alta tabara, sub escorta umanitara internationala, potrivit Guvernului.

In elicopter, militarii columbieni i-au neutralizat pe membrii gherilei si au informat ostaticii sa sunt liberi. Operatiunea de salvare a fost filmata de un membru al echipei de commando a armatei columbiene, care se prezentase drept jurnalist, iar fragmente din ea au fost prezentate vineri.

Ingrid Betancourt a anuntat ca va scrie o piesa de teatru despre cei sase ani pe care i-a petrecut ca ostatica in jungla.