Ducesa de Cornwalles, consoarta printului Charles al Marii Britanii, este mai stralucitoare ca niciodata.
A apelat la serviciile doctorului iranian Christian Chams, care i-a facut injectii cu botox si a ajutat-o sa scape de riduri si de kilogramele in plus. "Retusarile au putut fi observate cu ochiul liber chiar in ziua nuntii, pe 9 aprilie, cand, la bratul iubitului sau Charles, Camilla nu parea sa mai aiba prea multe in comun cu acea Camilla din urma cu cateva luni" - a relatat cotidianul spaniol El Mundo. Parul mai blond, coafat la un celebru salon din selectul cartier londonez Mayfair. Dar nu doar asta. Era cu 7 kilograme mai slaba decat anul trecut si arata cu 15 ani mai tanara decat varsta pe care o are: 57 de ani.

CONSERVATORISM

Artizanul acestei schimbari a fost medicul Christian Chams, un iranian de 54 de ani, stabilit in Franta. Un estetician care profeseaza de 25 de ani, tratamentele sale de infrumusetare constand in injectii cu botox, care nu doar inlatura ridurile, ci stimuleaza tesuturile si producerea naturala de colagen. Rezultatele au fost miraculoase.

Ridurile din zona gurii si a gatului au disparut ca si cum nici n-ar fi existat. In plus, Camilla a optat pentru machiaj simplu si in tonuri luminoase. Lucruri care au facut din ea o femeie extrem de atragatoare, daca nu chiar frumoasa. Pentru ca a intalnit barbatul, dar... si medicul vietii sale".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.