Fostul secretar de presa al Casei Albe, Scott McClellan, a publicat o carte care contine marturii devastatoare pentru actualul presedinte George W. Bush.

Potrivit lui McClellan, liderul american face abuz de cocaina, drogandu-se uneori chiar in Biroul Oval de la Casa Alba, informeaza AFP.

Referindu-se la un fragment din cartea sa, in care afirma ca l-a auzit pe Bush spunand ca nu-si aminteste daca a consumat sau nu cocaina in viata sa, fostul secretar de presa al Casei Albe, Scott McClellan, a declarat sapataman trecuta ca "Nu m-a deranjat daca el (presedintele Bush - n.r) a folosit sau nu cocaina in trecut, acum 30 sau 40 de ani - nu asta era problema. Problema era cum aborda aceasta chestiune si cum a transferat aceasta problema catre alte chestiuni. Si cred ca asta spune ceva despre caracterul sau".

McClellan sustine in cartea sa ca, de multi ani, Bush este dependent de droguri de mare risc, folosind cocaina chiar si in timpul serviciului, in celebrul Birou Oval. "Agentii federali au asistat in nenumarate randuri la sedintele de prizat cocaina ale lui Bush", a explicat McClellan in cartea sa, "What Happened".El relateaza, de asemenea ca "Erau momente cand Bush era in lumea lui si isi imagina o situatie care ii convenea lui, atunci cand trecea prin momente grele".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.