Premierul rus Vladimir Putin vrea sa devina, conform propriilor declaratii, un participant constant la sesiuni de intrebari televizate venite din partea cetatenilor.

El a spus ca raspunsurile la scrisorile primite nu sunt de ajuns si vrea sa fie mult mai mult in contact cu doleantele rusilor. Aceasta declaratie poate fi considerata ca o noua componenta a excelentei strategii de imagine a acestuia, neobisnuit de intensa pentru un premier, dar obisnuita pentru un politician de talia sa.

Putin este considerat inca cel mai puternic personaj politic din Rusia, chiar daca acum ocupa mai putin importanta functie de premier, dupa ce, timp de 8 ani, a fost presedintele Rusiei. Actualul presedinte, Dmitri Medvedev, nu prezinta deocamdata o amenintare, fiindca este un apropiat al lui Putin, care l-a si propulsat in aceasta functie.

Totusi, acesta din urma nu neglijeaza sa-si cultive imaginea, el avand deja o popularitate de circa 80%. Propunerea sa de a face fata tirului de intrebari nu este una noua, el mai participand acum cateva luni la o asemenea sesiune. Atunci insa, intrebarile au fost selectate cu foarte mare grija, pentru a nu fi unele incomode, care sa-l puna in dificultate. De altfel, asa se intampla si la conferintele de presa la care participa acesta, mai in Rusia fiind "ajutat" de o presa foarte obedienta sau atent selectionata pentru intrebari.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.