O comisie parlamentara din Pakistan si-a exprimat sambata ingrijorarea in privinta functionarii reprezentantelor straine, printre care si cea a Romaniei, in zonele rezidentiale din Islamabad, propunand mutarea lor intr-o enclava diplomatica, relateaza Associated Press of Pakistan, in pagina online.
Comisia Senatului pakistanez pentru Afaceri Interne, prezidata de parlamentarul Talha Mehmood, a abordat tema mutarii misiunilor diplomatice, resedintelor diplomatice si a birourilor ONU din zonele rezidentiale ale Islamabadului si posibilele riscuri de siguranta pe care le presupun acestea pentru oamenii obisnuiti.
Talha Mehmood a declarat ca suprafata totala a enclavei diplomatice existente este de circa 320 de hectare, fiind alocate in total 56 de loturi ambasadelor. Dintre acestea, 37 sunt vacante, desi multe amabsade si-au construit edificiile in enclava diplomatica.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.