Autoritatile din Moscova au anuntat, vineri, ca 220 de persoane au fost retinute de politia locala in urma unor incidente, dupa partida Rusia-Spania, scor 0-3, contand pentru semifinala Campionatului European, informeaza Eurosport.
Cel mai insemnat incident s-a petrecut in regiunea Yuzhnoye Butov, din sudul capitalei, acolo unde politia a arestat 24 de suporteri care s-au luat la bataie in timp ce se intorceau spre case, dupa ce au urmarit meciul in barurile din zona.

Aproximativ 50 de tineri au fost arestati, in centrul Moscovei, de fortele de ordine dupa ce acestia au vandalizat doua chioscuri cu bauturi racoritoare si bere.

Rusia a pierdut, joi seara, in fata Spaniei, scor 0-3, si a ratat calificarea in ultimul act al competitiei, potrivit NewsIn.
Finala Campionatului European va avea loc duminica, 29 iunie, de la ora 21:45, intre Germania si Spania, pe stadionul Ernst Happel din Viena. Partida va fi condusa de o brigada din Italia, cu Roberto Rosetti la centru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.