Jurnalistii s-au declarat indignati de promovarea italiencei intr-o gazeta cunoscuta pentru criticile aduse presedintelui francez
La doar cateva ore dupa ce i se propusese sa fie, pentru o zi, redactor-sef special, Prima Doamna a Frantei a fost concediata de cunscutul ziar de stanga, "Liberation" . Carla Bruni a ratat astfel ocazia de a fi, pentru o zi, redactorul-sef special al unuia dintre cele mai importante ziare din aceasta tara, "Liberation". Si asta pentru ca, din dorinta de a sustine campania italiencei de promovare a celui mai recent album scos pe piata, conducerea ziarului i-a oferit sotiei presedintelui in exercitiu, Nicolas Sarkozy, ocazia de a coordona aparitia pe piata a unui numar al publicatiei. Din pacate pentru italianca Bruni, inedita propunere a fost retrasa, la doar cateva ore dupa ce a fost inaintata. Motivul a fost unul cat se poate de simplu: jurnalistii de la "Liberation", ziar cunoscut pentru orientarea de stanga, asadar, in opozitie cu politica dusa de Nicolas Sarkozy, s-au declarat "indignati" de ideea promovarii sotiei sefului de stat francez in paginile ziarului in care semneaza.

Chiar daca s-a maritat cu presedintele Frantei, frumoasa Carla Bruni, devenita la inceputul acestui an, doamna Sarkozy, nu s-a gandit nici o clipa sa renunte la pasiunea sa pentru muzica. Drept pentru care, a scos pe piata, recent, un nou album muzical, si a pornit in a-l promova. In acest sens, italianca a primit o propunere cel putin inedita, din partea cunoscutului ziar francez "Liberation". Este vorba de oferta de a fi, in acesta sambata, redactorul-special al publicatiei. E drept ca, pana sa ajunga sa se obisnuiasca cu respectiva idee, propunerea adresata lui Bruni fost retrasa si inlocuita, potrivit unor surse citate de presa franceza, cu un simplu interviu in paginile aceleiasi publicatii. Pana la aceasta ora, nu se stie care a fost reactia Primei Doamne a Frantei si daca va mai accepta sau nu noua propunere.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.