Un suporter a murit si alti 26 de fani au fost internati in spital cu probleme cardiovasculare dupa meciul Austria-Germania, scor 0-1, din Grupa B a Campionatului European, informeaza cotidianul spaniol Marca.
La finalul partidei Austria-Germania, scor 0-1, pe strazile orasului Viena au fost prezenti 4.000 de politisti alaturi de 160 de agenti straini, multi dintre ei germani. Numarul celor care au urmarit meciul pe stadion si langa s-a ridicat la 200.000. Daca cea mai mare parte a lor nu a provocat probleme, peste noapte fortele de ordine au avut parte de evenimente violente. Un numar total de 53 de medici si 780 de asistenti s-au ocupat de victime, dar nu au mai putut salva viata unui suporter al Austriei care, in mijlocul fanilor, a picat la pamant inconstient si nu a mai putut respira.

Fortele de ordine au efectuat si 23 de arestari, 21 de suporteri austrieci, un german si un polonez ajungand dupa gratii.

De asemenea, un grav accident de circulatie s-a petrecut tot dupa aceeasi partida, in urma caruia un fan al Germaniei in virsta de 28 de ani a murit, iar altul a fost ranit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.