"Burrell spunea ca Diana era atat de doritoare.De asemenea, el mi-a marturisit ca a gasit-o pe Regina dezbracata", a declarat Cosgrove. "Omul asta ne-a facut de ras. Lovitura finala a venit atunci cand a declarat intr-o inregistrare ca a mintit la cercetarile care s-au desfasurat pentru aflarea cauzelor care au condus la moartea Dianei. Sper sa nu-l mai vad niciodata", a declarat Ron Cosgrove.

In varsta de 61 de ani, Ron Cosgrove povesteste cum Burrell s-a transformat dintr-un simplu majordom regal intr-un milionar. "Era in 1993, cand Paul lucra pentru Printesa la Palatul Kensington. In timpul conversatiei, el mi-a spus ca are o relatie sexuala cu Diana. A afirmat ca au facut-o in dormitor, in baie, peste tot. Mi-a povestit de asemenea ca Diana era foarte dominatoare. Mi-a marturisit ca avea sa primeasca un telefon de la aceasta chiar in acea noapte si ca asta e meseria lui, trebuia sa fie la dispozitia ei 24 de ore din 24, sapte zile din sapte", a relatat cumnatul lui Burrell.

"I-am spus atunci ca, daca toate acestea ar fi adevarate, atunci ma dezgusta total, caci el este casatorit cu sora mea, pe care o insala cu o alta femeie. Raspunsul lui a fost: Da, dar este o Printesa".