Paul Burrell, majordomul regal, loveste din nou. Potrivit "News of the World", barbatul s-ar fi laudat fata de fratele sotiei sale, Ron Cosgrove, ca era chemat sa faca sex 24 de ore din 24, sapte zile din sapte, de printesa Diana.

"Burrell spunea ca Diana era atat de doritoare.De asemenea, el mi-a marturisit ca a gasit-o pe Regina dezbracata", a declarat Cosgrove. "Omul asta ne-a facut de ras. Lovitura finala a venit atunci cand a declarat intr-o inregistrare ca a mintit la cercetarile care s-au desfasurat pentru aflarea cauzelor care au condus la moartea Dianei. Sper sa nu-l mai vad niciodata", a declarat Ron Cosgrove.

In varsta de 61 de ani, Ron Cosgrove povesteste cum Burrell s-a transformat dintr-un simplu majordom regal intr-un milionar. "Era in 1993, cand Paul lucra pentru Printesa la Palatul Kensington. In timpul conversatiei, el mi-a spus ca are o relatie sexuala cu Diana. A afirmat ca au facut-o in dormitor, in baie, peste tot. Mi-a povestit de asemenea ca Diana era foarte dominatoare. Mi-a marturisit ca avea sa primeasca un telefon de la aceasta chiar in acea noapte si ca asta e meseria lui, trebuia sa fie la dispozitia ei 24 de ore din 24, sapte zile din sapte", a relatat cumnatul lui Burrell.

"I-am spus atunci ca, daca toate acestea ar fi adevarate, atunci ma dezgusta total, caci el este casatorit cu sora mea, pe care o insala cu o alta femeie. Raspunsul lui a fost: Da, dar este o Printesa".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.