Patru membri ai unei familii de bulgari care au fost obligati sa efectueze numere periculoase la un circ italian au declarat, intr-un interviu acordat Nova TV, ca au fost tratati ca sclavi de angajatorii lor.

Potrivit site-ul novinite.com, fiica cea mare, in varsta de 19 ani, a fost obligata sa inoate intr-un acvariu de mari dimensiuni, cu apa rece si in care se aflau pesti piranha. Fata trebuia sa tina ochii inchisi pe tot parcusul exercitiului pe motiv ca asa isi infrange teama. Daca incerca sa iasa, era impinsa inapoi de un angajat al circului. Sora ei, in varsta de 15 ani, a fost inchisa intr-un container cu serpi si tarantule.

„Nici macar nu hraneau pestii piranha inainte de inceperea spectacolelor", a spus fata. „Un peste chiar m-a muscat de picior in timp ce unul dintre sefii mei ma impingea inapoi in acvariu, cand eu incercam sa ies. Nu am primit ingrijiri medicale dupa acest incident, desi piciorul meu sangera si era paralizat", a adaugat ea.

„A trebuit sa stau intr-o cutie de mici dimensiui, in timp ce o umpleau cu serpi", a explicat sora sa mai mica. Ea a fost muscata de o reptila in timp ce muncea, insa nu a avut voie sa mearga la spital.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.