Presedintele Federatiei Industriilor din nordul Greciei, directorul companiei Alumil, Giorgios Milonas, a fost rapit ieri noaptea de un grup de agresori neidentificati, iar autoritatile au chemat unitatea antiterorism pentru a rezolva cazul, au anuntat fortele de ordine elene, informeaza NewsIn.

"Un martor ocular l-a vazut pe Milonas in exteriorul domiciliului sau, luat de trei atacatori inarmati cu arme automate, in jurul orei 10.50 noaptea", a declarat un oficial din politie, sub acoperirea anonimatului.

Milonas, presedinte si director general al companiei elene de aluminiu Alumil, a fost aruncat pe bancheta din spate a masinii sale, condusa de unul dintre agresori, a afrmat oficialul.

Autovehiculul a fost gasit abandonat la aproximativ trei kilometri distanta de locuinta victimei, in orasul Salonic, din nordul Greciei, iar autoritatile o considera drept proba. Politia suspecteaza ca omul de afaceri a fost mutat intr-o alta masina.

"Tratam acest caz ca pe o chestiune foarte grava si am chemat unitatea antiterorism", a declarat politistul. In oras si in tot nordul Greciei au fost instalate blocaje rutiere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.