Un analist politic a fost sters de tehnicieni dintr-o emisiune tv. In unele imagini i-au ramas insa picioarele. O captura din emisiune, in care se vad un picior si o mana ale lui Delyagin, in dreapta celui care tine microfonul

Intr-o emisiune din toamna trecuta, „The People Want to Know“, analistul Mikhail G. Delyagin l-a criticat pe fostul presedinte, actual prim-ministru, Vladimir Putin. Cand programul a fost transmis ulterior de televiziune, Delyagin nu a mai aparut in el, potrivit unui articol din „New York Times“.

Nu numai ca au fost taiate bucatile video in care vorbea acesta, dar tehnicienii l-au si „sters“ din emisiune. Nu le-a reusit complet insa, pentru ca, la un moment dat, i se pot observa picioarele si o mana, dar fara restul corpului.

Analistul a declarat ca a fost surprins, oricum, sa fie invitat de la inceput la acea emisiune, pe Canalul 1: nu mai fusese la televizor de cativa ani.

„Ar fi stupid sa spun ca putem face ce vrem. Daca proprietarul companiei crede ca nu trebuie sa dam pe cineva pe post, oricat as vrea eu sa il dau, nu o sa o fac“, a recunoscut Mikhail A. Ponomariov, directorul de stiri al televiziunii.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.