Cateva mii de persoane au protestat, sambata, in circa 30 de orase germane fata de recrudescenta practicilor de supraveghere, a declarat un purtator de cuvant al organizatorilor manifestatiei, citat de AFP.
La München au protestat 2.500 de persoane, la Hamburg circa 1.000, tot atatia la Frankfurt, in timp ce pe strazile capitalei Berlin au iesit 500 de persoane la apelul lansat de organizatia pentru apararea libertatilor civile. „Grupul de lucru privind inregistrarea datelor" pentru a spune nu „nebuniei supravegherii, delirului securitatii si inregistrarii de date", a declarat Ricardo Cristof Remmert-Fontes, purtatorul de cuvant al asocialtiei.

Asociatia, formata din militanti pentru drepturile civile si protectia datelor personale, precum si a utilizatorilor de Internet, a avertizat in privinta posibilelor consecinte ale acestor practici de supraveghere a comunicatiilor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.