Premierul britanic, Gordon Brown, ii suna personal pe oamenii care il critica pe mail sau in scrisori pentru a le demonstra ca ii asculta.

Seful guvernului de la Londra incearca astfel sa-si creasca popularitatea, aflata la unul dintre cele mai scazute niveluri din istorie.

Dupa ultimele sondaje, doar numai 23% dintre cetateni ii mai sprijina pe laburistii lui Brown, in vreme ce adversarii lor conservatori se bucura de simpatia a 47 de procente din electorat.

Potrivit revistei “PR Week”, ideea telefoanelor catre critici ii apartine lui Stephen Carter, strategul-sef al premierului britanic. “Carter a considerat ca este o idee buna ca Brown sa ii sune personal. El alege la intamplare o scrisoare sau un e-mail, un membru al echipei sale pregateste un raspuns, dupa care Brown suna", a explicat o sursa apropiata de Downing Street.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.