Presedinte rus Dimitri Medvedev, care a fost nevoit sa se retraga din functia de director al consilului de administratie Gazprom dupa alegerile prezidentiale din luna martie, a declarat marti, in timpul unei intalniri cu directorii comapaniei, ca aceasta colaborare "nu s-a incheiat", relateaza AFP, potrivit NewsIn.

"Vom continua sa ne intalnim. Nu s-a incheiat nimic, totul de-abia a inceput", a declarat Medvedev in fata membrilor consiliului de administratie al Gazprom, exprimandu-si speranta ca vor "continua ceea ce au inceput".

"Rolul companiei noastre este exceptional. In ultimul timp, Gazprom a fost in avangarda economiei ruse si a devenit o societate de talie internationala, care trebuie sa fie luata in considerare", a subliniat presedintele rus. "Gazprom furnizeaza 20% din venitul bugetului federal", a spus el.

"Avem in fata noastra proiecte ambitioase, Nord Stream si South Stream, dar si proiecte in Extremul Orient rus", a spus el, adaugand ca "eforturi importante raman de facut pentru a se inregistra progrese, dezvoltandu-se piata interna si externa".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.