O deputata independenta din Parlamentul de la Chisinau, Valentina Cusnir, a recunoscut intr-un interviu acordat unui post de televiziune ca, pentru a-si intretine familia, merge in vacanta in Italia la munca, transmite agentia DECA-press, conform NewsIn.

La sfarsitul anului 2007 si inceputul anului 2008, deputata Cusnir a fost la munca in Italia timp de doua luni. Acolo se afla de mai multi ani si fiica ei.

Un deputat comunist, Semion Dragan, a interpelat conducerea Parlamentului pentru a afla daca Valentina Cusnir a solicitat concediu in scop personal, daca in aceasta perioada a incasat vreo suma de bani de la Parlament, daca a platit impozite din banii castigati peste hotare si daca este in acord comportamentul Valentinei Cusnir cu legea fundamentala a tarii si cu legea privind statutul deputatului in Parlament.

Valentina Cusnir sustine ca ea este nevoita sa mearga la munca peste hotare si nu vede nimic ilegal in aceasta. Ea le reproseaza comunistilor ca, in timp ce ei "isi incalzesc burtile la soare", ea e nevoita sa munceasca, potrivit DECA-press.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.