Un vanzator de masini din Missouri s-a gandit sa le ofere clientilor o arma sau un cupon de benzina de 250 de dolari pentru fiecare masina cumparata, informeaza NewsIn.

Max Motors, un magazin de masini din Missouri, a vandut mai mult de 30 de vehicule in ultimele trei zile, cu mult peste cifra obisnuita. Proprietarul Mark Muller spune ca totul se datoreaza ofertei la care s-a gindit. El le ofera clientilor un cupon de benzina de 250 de dolari sau un cupon pentru aceeasi suma la un magazin de arme.

"Vanzarile sunt de patru ori mai mari", spune Muller. Fiecare client "in afara de un tip din Canada si de un barbat in varsta" au ales arma, explica Muller, care le recomanda cumparatorilor un pistol Kel-Tec 380. "Este o arma micuta, care incape in buzunar", spune el.

Promotia a fost inspirata de Barack Obama, care se lupta cu Hillary Clinton pentru investitura democrata. "Am facut-o din cauza lui Obama. El a spus ca toti oamenii din Midwest se agata de armele si Bibliile lor. Cred ca este ofensator", a subliniat Muller.

"Cu totii mergem la biserica duminica si toti avem arme. Am un pistol in buzunar chiar in acest moment. Am o pusca in camioneta. Trebuie sa impuscam coiotii, pentru ca ne ataca animalele. Nu ne agatam de nimic, suntem doar bucurosi sa traim intr-o tara libera, unde poti avea o arma, daca asa vrei", explica proprietarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.