Nici nu s-a instalat bine in functie, ca noul premier italian e implicat iarasi intr-un scandal cu iz sexual. Silvio Berlusconi a fost surprins de camerele de luat vederi, pe cand le trimitea biletele de amor unor colege mai tinere din Parlament.

Il Cavaliere se pregatea sa-si rosteasca primul discurs in fata legislativului, cand intreaga atentie i-a fost acaparata de doua doamne din sala de sedinte - Nunzia De Girolamo, si Gabriella Giammanco. Cele doua tinere, de 32 si, respectiv 31 de ani, se afla la primul lor mandat in Parlament, fiind incluse pe liste chiar de Berlusconi. Ele sunt cunoscute cu precadere, pentru frumusetea lor rapitoare. Vrajit de aspectul fetelor, Berlusconi a simtit nevoia sa-si exprime aprecierea si le-a trimis un biletel cu urmatorul mesaj: “Gabri, Nunzia, aratati foarte bine stand acolo impreuna. Multumesc ca ati ramas sa ascultati discursul meu, dar nu este nevoie.

Daca ati primit vreo invitatie galanta la masa, puteti sa o acecptati. Va dau eu voie sa va duceti.”
Cele doua doamne au chicotit la citirea mesajului si i-au raspuns premierului pe acelasi ton: “Dragul nostru prim-ministru, nu putem accepta invitatii galante decat din partea dumneavoastra”. La primirea acestui bilet, Berlusconi “nu si-a putut ascunde zambetul”, scriu ziarele din Italia.

Intamplarea a facut mare valva prin presa italiana, mai ales ca Il Cavaliere nu se afla la primul gest de acest fel.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.