Si italienii au violatorii lor, astfel ca o tanara romanca, angajata unei firme de salubrizare, a fost agresata si violata la Roma de un italian in varsta de 39 de ani, potrivit "Il Messaggero".
Fata a fost amenintata de agresorul sau cu un cutit iar apoi a fost constransa sa intretina relatii sexuale cu acesta. Dupa viol, tanara a apucat sa cheme carabinierii care l-au identificat pe violator ca fiind concubinul responsabilei institutiei. Si ca tacamul sa fie complet, un fost magazin din orasul italian Milano, care era ocupat de doi romani, a fost tinta unui atac cu cocteil Molotov, in noaptea de miercuri spre joi, potrivit AGI. In interiorul fostului magazin se aflau doi romani, de 21, respectiv 23 de ani, care au stins rapid incendiul declansat. Cei doi au povestit politiei ca locuiau in imobilul respectiv de doua luni.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.