Un austriac in varsta de 39 de ani a marturisit azi ca si-a ucis cu lovituri de secure sotia, fiica, parintii si socrul in trei localitati diferite, a anuntat politia, potrivit NewsIn.

Barbatul, care s-a predat din proprie initiativa politiei din Viena in noaptea de marti spre miercuri, a declarat mai intai ca si-a ucis sotia de 42 de ani si fiica de sapte. Apoi a marturisit ca si-a ucis parintii care locuiau in Linz, la 180 de kilometri de Viena, dar si socrul la Ansfelden, cativa kilometri in sud.

Cadavrele au fost gasite de politie, care pentru moment nu a stabilit mobilul crimei, potrivit directorului pentru siguranta publica din Austria Superioara, Alois Lissl, citat de agentia APA.

Cazul intervine la cateva saptamani dupa ce Austria a fost socata de cazul lui Josef Fritzl, care si-a sechestrat propria fiica si a facut sapte copii cu aceasta. Fritzl a marturisit la 28 aprilie, la doua zile dupa descoperirea dramei de la Amstetten, ca si-a sechestrat si violat fiica timp de 24 de ani in pivnita casei, violuri in urma carora s-au nascut sapte copii, dintre care unul a decedat la putin timp dupa nastere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.