Incurcata poveste de dragoste dintre mostenitorul tronului Marii Britanii si Ducesa de Cornwall pare sa fi ajuns intr-un punct mort. Printul Charles si cea de-a doua sotie a sa, Camilla, s-au separat de la sfarsitul lui martie. El ii reproseaza ca nu are o atitudine "regala", iar ea - ca o neglijeaza.
O stire prezentata de presa mondena americana si preluata de cotidianul italian "La Stampa" face inconjurul lumii: printul Charles, mostenitorul tronului Marii Britanii, ar fi pe punctul de a divorta de Camilla, femeia pentru care s-a despartit, in 1996, de cea care a fost supranumita "printesa inimilor", Lady Diana.
Deocamdata, Clarence House, resedinta oficiala a printului de Wales, pastreaza tacerea asupra separarii celor doi, neconfirmand, dar nici nedezmintind informatia. Cu toate acestea, "surse regale" citate de publicatiile americane sustin ca, in ultima perioada, certurile dintre cei doi s-au inmultit si ca, de la sfarsitul lunii martie, ei traiesc complet separat. "Respecta insa protocolul si obligatiile publice, pentru a masca trista situatie a mariajului lor", mai sustin aceleasi surse, citate si de "La Stampa".
"Ai fost cea mai mare gres


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.