Un ofiter de marina a fost implicat intr-o relatie sexuala la Casa Alba in anul 1990, potrivit unui raport care confirma acuzatiile si care a fost dat publicitatii vineri, informeaza CNN.

In luna martie a acestui an, raportul a ajuns la Pentagon, iar Amiralul John Stufflebeem a fost obligat sa isi dea demisia.

Stufflebeem a mintit si le-a spus investigatorilor ca nu isi aminteste numele femeii cu care a avut o aventura la Casa Alba. Raportul Departamentului American pentru Aparare mentioneaza insa numele lui Jane Doe.

Jane Doe era necasatorita la momentul implicarii ei in relatia cu amiralul John Stufflebeem si lucra in acel moment pentru o agentie federala. Femeia a recunoscut ca acuzatiile care ii sunt aduse sunt adevarate.

Amiralul John Stufflebeem a fost inculpat in data de 18 aprilie 2008 pentru ca a furnizat declaratii false investigatorilor, iar in urma marturiei fostei sale amante, Stufflebeem a fost obligat sa demisioneze.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.