Bush a facut referiri la nunta fiicei sale Jenna in majoritatea aparitiilor publice din ultimele doua luni, chiar cerand sfaturi de la un proaspat mire. "M-am confruntat cu decizii dificile legate de cheltuieli si am fost nevoit sa conduc o diplomatie abila", a spus Bush in martie, in Camera de Comert. "Asta inseamna planificarea unei nunti" a precizat el.

Jenna Bush se va casatori cu fiul unui politician de Virginia, Henry Hager, intr-o ceremonie privata la ferma din Crawford, sambata. "Nu am locuit niciodata la Casa Alba", a spus viitoarea mireasa, de 26 de ani, pentru CNN. "Am trait in Texas toata viata mea, asa ca Texas este casa mea", a subliniat ea.
Ultima nunta la Casa Alba a avut loc in 1971, cand fiica lui Richard Nixon, Tricia, s-a casatorit cu Edward Cox, in gradina de trandafiri.

Bush a ordonat construirea unui altar din calcar la ferma din Texas special pentru ceremonie, care va avea loc inainte de asfintit.

Mireasa va purta o rochie semnata Oscar de la Renta, cu trena, iar singura domnisoara de onoare va fi sora ei, Barbara, potrivit Vogue. Casa Alba a incercat de-a lungul timpului sa tina presa la distanta de fiicele lui Bush, mai ales pentru ca isi facusera o reputatie de petrecarete in timpul colegiului. Jenna nu este prietenoasa cu presa si o data a fost fotografiata in timp ce scotea limba la reporteri, din limuzina prezidentiala. Chiar si asa, ea a dat cateva interviuri pentru a promova cartea pentru copii pe care a scris-o impreuna cu mama sa, Laura.

Hager a lucrat la Casa Alba si pentru campania electorala a lui Bush. El este fiul fostului guvernator adjunct de Virginia, John Hager, care acum este presedintele Partidului Republican din acest stat.
Dupa nunta cuplul se va muta la Baltimore, unde Jenna va reveni la cariera de profesoara, iar sotul ei va lucra pentru compania Constellation Energy.