Fostul presedinte peruan Alberto Fujimori a izbucnit intr-un ras isteric ieri, in timpul procesului sau pentru incalcarea drepturilor omului, cand a aflat ca apropiatii sai il spionau pe gaura cheii pentru a vedea cu ce se imbraca si a ghici astfel unde urma sa se duca, relateaza NewsIn.

"Daca fostul presedinte lua o bluza cu maneci scurte, se ducea intr-o zona calda, dar, daca se imbraca mai gros, insemna ca urma sa se duca intr-o zona rece", a declarat colonelul in rezerva Miguel Bernal Neyra. Fujimori a izbucnit in ras.

In functie de hainele sale, consilierii lui Fujimori isi alegeau propria imbracaminte, a mai spus Bernal.

Izbucnirea lui Fujimori i-a surprins pe magistrati si avocati, care il priveau stupefiati pe Fujimori. El a explicat, dupa ce s-a calmat, ca ajutoarele sale nu erau informate decat in ultimul moment in legatura cu destinatiile sale, din motive de securitate.

Fujimori, al carui proces a inceput la 10 decembrie la Lima, este acuzat ca a fost instigatorul sau organizatorul masacerelor grupului Colina. Procurorul a cerut 30 de ani de inchisoare pentru Fujimori, care a fost extradat anul trecut in Chile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.