Sasha Obama, fiica de 6 ani a lui Barack Obama, aflat in cursa pentru investitura democrata, a urcat la tribuna duminica, in Fort Wayne, pentru a spune in fata multimii impresionante "Votati pentru tata", relateaza AFP, conform NewsIn.

Senatorul de Illinois a curtat statul Indiana la sfarsitul saptamanii trecute, alaturi de sotia sa Michelle si de fiicele Malia, de 9 ani, si Sasha, de 6 ani.

Este prima data cand cele doua fiice isi insotesc tatal pe teren de la caucusul din Iowa, la inceputul procesului de selectare a candidatului democrat, in ianuarie.

Obama este in lupta stransa cu Hillary Clinton pentru obtinerea investiturii. In Indiana vor avea loc alegeri primare marti, in acelasi timp cu Carolina de Nord.

In Carolina de Nord, fostul presedinte Bill Clinton le-a cerut sustinatorilor stransi intr-o biserica sa se roage pentru sotia sa Hillary. "Nu ma aflu aici pentru a va cere sa votati pentru sotia mea. Ma aflu aici pentru a va cere sa va rugati pentru ea. Si sa o votati. Exprimati-va! Tara noastra este intr-o situatie foarte delicata", a subliniat Clinton.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.