Singurul obiect pe care presedintele rus in exercitiu Vladimir Putin il va pastra din cei opt ani petrecuti la Kremlin este un stilou, a declarat el, potrivit NewsIn.

"In ceea ce priveste obiectele pe care le voi lua cu mine de la Kremlin la sediul Guvernului, nu va fi decat unul: un stilou", a declarat viitorul premier, citat in numarul de miercuri a publicatiei Argumenti i fakti.

Numarul a fost distribuit presei marti, in marja unei conferinte de presa la redactia publicatiei a succesorului lui Putin la Kremlin, Dmitri Medvedev. Publicatia se intreaba despre ce stilou este vorba si presupune ca este cel pe care fostul presedinte Boris Eltin i l-a dat cand l-a desemnat succesor, la sfarsitul anului 1999.

Presa populara a facut eforturi sa dea o tenta umana transferului de putere dintre Putin si Medvedev, prevazut in 7 mai. Cotidianul de mare tiraj Komsomolskaia Pravda i-a consacrat prima pagina lui Medvedev, care "doarme sase ore pe noapte si face sport timp de doua ore si jumatate pe zi".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.