Prost-crescutii care au incalcat buna-cuviinta au primit o scrisoare de atentionare din partea firmei in care se sublinia ca nu se pot folosi cartile de credit in astfel de scopuri. Numai in Marea Britanie, banca are peste 78.000 de angajati, arata The Independent.

Alte reguli precizate in scrisoarea catre angajati arata ca notele de plata ale cinelor de afaceri nu trebuie sa depaseasca 50£/persoana, iar calatoriile cu trenul care au o durata mai mica de o ora sa fie obligatoriu la clasa a doua. Angajatii care au zboruri de noapte nu mai au voie sa faca dus in aeroporturi ci doar la hotelurile unde sunt cazati.

“In zilele bune puteai sa te opresti in magazine pentru cumparaturi, sau chiar si la un restaurant. Dar acum ne confruntam cu o criza care ne impinge spre puritanism”, spune unul dintre angajatii bancii, potrivit The Independent.

Cu o situatie asemanatoare s-a confruntat si firma Volkswagen, unde mai multe personae din comitetul executiv au platit amenzi usturatoare, dupa ce un plan secret legat de prostitutie si droguri a fost descoperit.