O alerta cu bomba a fost lansata pentru un avion al Air Europa care zboara pe ruta Venezuela-Spania, in timp ce aeronava se afla pe aeroportul din Caracas, a anuntat un sef al companiei, potrivit NewsIn.

"Am primit un telefon privitor la un pasager care ar detine explozibili si am alertat autoritatile. Avionul a fost transferat intr-un loc precis si este verificat" de fortele de ordine, a spus Xiomara Marin.

Potrivit acestuia, compania a primit apoi alte doua telefoane, care semnalau prezenta unor explozibili, unul din Venezuela si altul din Spania.

Dupa examinarea bagajelor si a avionului, directorul pentru comunicatii al companiei Air Europa, Julio Fernandez a declarat ca nu a fost gasit niciun explozibil

Avionul Airbus A-330 cu 258 de pasageri la bord ar fi trebuit sa decoleze luni din Caracas cu destinatia Madrid, insa aeronava a fost blocata dupa doua apeluri telefonice in care se avertiza cu privire la existenta unor "explozibili la bord", a precizat responsabilul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.