Candidatul republican John McCain l-a atacat pe democratul Barack Obama duminica pe tema legaturilor sale cu un radical de extrema-stanga in anii '60, pe care l-a calificat drept "terorist care nu s-a cait", relateaza NewsIn.

Intr-un interviu pentru ABC, McCain s-a declarat sigur ca Obama este "patriot", dar a spus ca relatiile sale cu William Ayers, profesor la Universitatea din Illinois si fost membru al grupului radical Weather Underground, sunt "discutabile".

Obama a asigurat saptamana trecuta ca relatiile sale cu Ayers sunt limitate din a face parte din acelasi consiliu de administratie al unei asociatii de caritate in anii '60.

Hillary Clinton a subliniat si ea legatura dintre rival si radicalul de extrema-stanga, intr-o dezbatere televizata, iar duminica McCain a spus ca Ayers este "un terorist care nu s-a cait".

Obama a condamnat atentatele "detestabile" comise de militantii Weather Underground impotriva unor cladiri guvernamentale intre 1969 si 1975.

McCain a incercat sa revina asupra economiei duminica, in conditiile in care face obiectul unui clip publicitar al democratilor, care il acuza ca nu are nicio idee despre problemele economice ale tarii. "Vremurile sunt dure, iar cel mai rau lucru ar fi cresterea impozitelor. Senatorii Obama si Clinton vor sa creasca impozitele" a spus el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.