Daca in urma cu aproape un an Nicolas Sarkozy era in varful popularitatii sale si era ales presedinte al Frantei, acum aprecierea de care se bucura pare sa se fi spulberat.
Un sondaj a dezvaluit ca 79% dintre francezi sunt de parere ca Sarkozy nu a reusit sa imbunatateasca situatia din Franta, asa cum promisese la inceputul mandatului. Principalele nerealizari vin din domeniul economiei, unde nu a reusit sa creasca nivelul de trai, dar si in domeniul imigratiei, pe care nu a reusit sa o controleze.

De asemenea, multi dintre francezi au sa-i reproseze in planul comportamentului sau, fiind criticat deseori pentru ca isi afiseaza prea mult viata personala, precum si pentru ca are deseori iesiri nepotrivite. Sarkozy a venit la putere in 2007 pe o platforma politica ce promitea o rupere de trecut si modernizarea Frantei, dar se pare ca a avut mai multe succese in planul politicii externe, nu al celei interne.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.