Dupa ce stirea ca presedintele rus Vladimir Putin divorteaza de sotia sa, Ludmila a nascut controverse in intreaga lume, speculandu-se asupa motivului pentru care liderul rus a luat aceasta decizie, publicatia rusa Kommersant, dezvaluie faptul ca in viata presedintelui au existat cel putin trei femei extrem de frumoase si de succes.

Actuala iubita a presedintelui rus, Alina Kabaeva, este originara din Uzbekistan si, la numai 25 de ani este una din cele mai cunoscute si medaliate gimnaste artistice din Rusia, detinand si functia de deputat in Duma ruseasca de Stat, din partea pertidului condus de Putin.

O alta gimnasta celebra cu care Putin se pare ca a avut o relatie este Svetlana Horkina, in varsta de 28 de ani, care conduce aripa de tineret a partidului „Rusia Unita”, reprezentandu-l si in Duma de Stat.

Nu doar gimnastele i-au placut presedintelui rus, ci si vedetele, printre care se numara si Victoria Lopireva, detinatoare a titlului de Miss Rusia, castigat in anul 2003.

UPDATE: Putin dezminte - nu exista nici urma de adevar

In ciuda informatiilor vehiculate in presa de la Moscova, liderul de la Kremlin a dezmintit vineri intentia de a se casatori cu gimnasta Alina Kabaeva. „In ceea ce ati spus, nu exista nicio urma de adevar”, a declarat Putin in cadrul unei conferinte de presa sustinute alaturi de premierul italian Silvio Berlusconi.


Despre autor:

Antena 3

Sursa: Antena 3


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.