Securitatea pe aeroporturile din SUA nu este mai buna decat inainte de atacurile de la 11 septembrie 2001, este concluzia a doua rapoarte guvernamentale, dezvaluita de un membru al Camerei reprezentantilor inainte ca aceasta sa fie publicata oficial. Multi vor fi socati cand vor vedea rezultatele, stiind ca s-au cheltuit miliarde de dolari", afirma congresmanul John Mica, presedinte al subcomisiei pentru aviatie, implicata in elaborarea rapoartelor intocmite de doua organisme guvernamentale.

Guvernul american a cautat din 2002 sa imbunatateasca posibilitatile Administratiei pentru securitatea Transporturilor de a identifica potentialele pericole in circa 450 de aeroporturi si a facut peste 45.000 de angajari in acest scop. Cu toate acestea, inca din ianuarie, un inalt oficial recunostea ca sistemul nu se comporta mai bine decat inainte de 11 septembrie 2001.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.