Un decolteu adanc al Angelei Merkel la inaugurarea Operei Nationale de la Oslo preocupa ziarele germane de marti, care se mira de recenta indrazneala vestimentara a cancelarului, adesea criticata pentru lipsa de eleganta, informeaza NewsIn.

"Merkel isi arata decolteul", titreaza cotidianul de mare tiraj Bild, remarcand ca sefa cabinetului german"nu a purtat niciodata un decolteu atat de adanc".

Merkel a inceput sa isi manifeste "feminitatea in mod sistematic", comenteaza si Tagespiegel.

Potrivit Die Welt, noile tinute vestimentare ale cancelarului sunt concepute de stilista berlineza Anna von Griesheim. Merkel si-a creat "un nou stil vestimentar", pe care stilista il defineste cu urmatoarele cuvinte: "costum ziua, tinuta de printesa seara".

Merkel, care este mare amatoare de opera, a participat sambata seara la seara de gala de inaugurare a Operei de la Oslo, in prezenta suveranilor Norvegiei, purtand o rochie de seara neagra, eleganta si decoltata.

Cancelarul german a venit la putere in toamna anului 2005, cu reputatia unei femei prea putin interesata de moda. Presa i-a ironizat tunsoarea a la Ioana d'Arc si tinutele lipsite de feminitate si fantezie.

In timp, Merkel a inceput sa acorde mai multa atentie coafurii si tinutelor sale, dar a preferat in general costumele sobre, iar in cele cateva ocazii cand a fost la festivalul de la Bayreuth, templul mondial al operei wagneriene, si-a acoperit rochiile de seara cu saluri mari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.