Felix Dadaev a fost dansator si jongler in tinerete. In vremea apararii disperate impotriva armatelor lui Hitler, Kremlinul i-a ordonat sa devina sosia lui Stalin.

Timp de mai mult de cincizeci de ani a pastrat tacerea, temandu-se ca ar fi putut fi condamnat la moarte daca ar fi facut dezvaluiri, relateaza "Daily Mail".

Astazi, la varsta de 88 de ani, si, aparent, cu aprobarea regimului Putin, Dadaev isi spune pentru prima oara extraordinara poveste. Destinul a facut sa ajunga de pe strazile distruse ale orasului Groznii la Ialta, unde a avut loc conferinta istorica a celor trei mari puteri, reprezentate de Stalin, Churchill si Roosevelt, care au hotarat soarta Europei dupa razboi.

Potrivit recentei autobiografii a lui Dadaev, el era una din cele patru sosii ale liderului sovietic, care il inlocuiau la parade, mitinguri si in orice imprejurare in care viata lui ar fi putut fi in pericol.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.