Ale noastre-s mai frumoase! Liderul opozitiei italiene, Silvio Berlusconi, a spus ca femeile din partidele de dreapta arata mai bine decat membrele formatiunilor de stanga.
Berlusconi nu s-a sfiit sa constate ca rivalii lui pur si simplu nu au gust, nici macar cand vine vorba de femei. Politicianul a explicat si cum a ajuns la aceasta concluzie: s-a uitat mai atent la parlamentare, in timpul unei sedinte.

Cuvintele lui au starnit furia partidelor de stanga, care l-au acuzat ca este sexist. Berlusconi nu este la prima abatere. Anul trecut, politicianul a fost nevoit sa-i ceara scuze public sotiei lui, dupa ce a flirtat in public cu o alta femeie.

Ca sa-si spele pacatele, Berlusconi a promis insa ca va numi 4 femei in cabinetul lui, daca va castiga alegerile legislative de la sfarsitul saptamanii si va deveni premier pentru a treia oara.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.