Serviciile sociale au evacuat 183 de persoane, printre care 137 de copii, dintr-un ranch din Texas (sud) care apartine unei secte mormone ce practica poligamia, unde o vasta operatiune a politiei era in curs duminica pentru a treia zi consecutiv, potrivit presei locale, relateaza AFP.

Unitati speciale ale politiei au patruns fara incidente sambata seara in templul Bisericii Fundamentaliste a Sfintilor din Zilele din Urma (FLDS, curent fundamentalist mormon) din Eldorado, potrivit cotidianului texan Houston Chronicle.

Autoritatile, temandu-se ca nu cumva situatia sa degenereze, au trimis ambulante pentru a evacua eventualii raniti, adeptii acestei secte disidente de biserica mormona interzicand intrarea persoanelor non-membre in templul lor.

Operatiunea a fost organizata in urma informatiilor potrivit carora un barbat de 50 de ani s-a casatorit si a intretinut relatii sexuale cu o tanara in prezent in varsta de 16 ani.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.