Carla Bruni-Sarkozy este eleganta, draguta si inteligenta, dar inca nu asa cum ar trebui sa fie o mare prima doamna, potrivit unui sondaj publicat duminica de Le Parisien, la doua luni de la casatoria acesteia cu presedintele Frantei, relateaza NewsIn.

La doua luni dupa ce s-a casatorit cu Nicolas Sarkozy, Carla Bruni a inceput sa cucereasca inimile francezilor - 92% o considera eleganta, 89% moderna, 73% draguta, iar 69 % o considera inteligenta. Circa 60% dintre francezi considera ca ea va ajuta la modernizarea imaginii Frantei, iar 47% ca va promova cultura franceza peste hotare.

Totusi, cand au fost intrebati care dintre primele doamne din perioada moderna reprezinta cel mai bine tara, ea s-a clasat pe locul sase din sapte, fiind sustinuta de 43%, fata de 81% care au numit-o pe Bernadette Chirac, sotia fostului presedinte. Prima doamna care s-a plasat pe ultimul loc este fosta sotie a lui Nicolas Sarkozy, Cecilia, de care acesta a divortat in octombrie.

Carla Bruni a avut o atitudine discreta de la casatoria cu presedintele francez, in februarie, insa recent a inceput sa iasa din conul de umbra, mai ales in timpul vizitei din martie in Marea Britanie, unde a fost foarte apreciata pentru stilul ei.

Totusi, doar 30% dintre francezi considera ca ea ar ajuta la imbunatatirea imaginii cetatenilor privitoare la sotului ei.

Sustinerea pentru presedintele francez a inregistrat o scadere anul acesta, partial datorita vietii sale personale tumultoase, ajungand sub 40%.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.