Presedintele comisiei europene, Jose Manuel Durao Barroso, a criticat puternic Bulgaria pentru coruptie si crima organizata, fenomene care continua la niveluri inalte, a relatat ieri EUObserver.
"Ne asteptam la mai multe rezultate concrete in privinta luptei impotriva crimei organizate si coruptiei, fiind impor-tant ca toate institutiile statului sa coopereze in aceasta directie", a spus Barroso la o conferinta de presa in cursul recentei sale vizite la Sofia.

Presedintele CE a subliniat ca procesul de combatere a acestor fenomene se desfasoara intr-un ritm prea lent, iar Comisia incepe sa nu mai aiba rabdare. "Nu putem sa repetam constant ca mai este mult de facut", a deplans Barroso "investigatiile fara sfarsit, procesele amanate" etc., avertizand: "Coruptia la nivel inalt si crima organizata nu au loc in UE si nu pot fi tolerate".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.