Serviciile secrete din Belarus au confirmat existenta retelei de spioni in solda SUA, dezvaluita saptamana aceasta de televiziunea publica.
“Informatia potrivit careia acest grup a fost demascat este pe deplin adevarata”, a declarat un reprezentant al serviciiilor secrete belaruse (KGB), precizand ca “a fost demascat un grup care se ocupa cu spionajul in favoarea SUA”. Responsabilul serviciilor secrete nu a mai vorbit despre numarul membrilor retelei, dar jurnalistii anuntau ca a fost demascata o retea de zece spioni de nationalitate belarusa.

Ambasada SUA in Belarus a negat, dupa aparitia stirii la televiziune, ca ar avea spioni in Belarus. In schimb, Departamentul de Stat a anuntat reducerea la jumatate a personalului diplomatic de la Minsk de la 35 la 17 persoane, la cererea Republiciii Belarus. Relatiile diplomatice dintre cele doua tari au cunoscut o tensionare dupa ce Belarus si-a retras, luna aceasta, ambasadorul de la Washington.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.