O ploaie de rachete lansate de miscarea siita libaneza Hezbollah si de Iran se va abate asupra Tel Avivului si a imprejurimilor orasului, in cazul unui ipotetic razboi cu Israelul, informeaza un raport al serviciilor secrete israeliene.
Documentul avertizeaza ca, in perspectiva, se contureaza un razboi cu organizatia terorista Hezbollah, cu baza in Liban. "Sute de morti, mii de raniti, baraje de rachete asupra regiunii Tel Aviv, paralizarea totala a aeroportului international Ben Gurion, bombardarea continua a axelor rutiere, distrugerea sistemului de aductiune al apei potabile, intreruperi ale curentului electric: asa arata scenariul unui eventual razboi", arata documentul dezvaluit de cotidianul "Yediot Aharonot".

In raport se afirma ca acest scenariu apocaliptic este rezultatul analizei modului in care s-a desfasurat razboiul Hezbollah-Israel, in sudul Libanului, in perioada 12 iulie-14 august 2006.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.