Cartelurile drogurilor dispun de fonduri importante, care le permit sa achizitioneze cele mai sofisticate tehnologii

Politia mexicana a descoperit un nou "mijloc de lupta" al cartelurilor de droguri din tara. Este vorba despre o masina sofisticata – in stilul vehiculelor folosite de personajul James Bond in celebrele filme de actiune care il au ca erou – cu dispozitive de inalta tehnologie ce ii ajuta pe infractori sa scape de arestare, relateaza BBC.

Politistii si armata mexicana care lupta cu cartelurile de droguri in Mexic au descoperit ca narcotraficantii sunt in posesia unor mijloace sofisticate de lupta, cum ar fi lansatoare de racheta, pusti performante si pistoale placate cu aur.

In statul Tamaulipas din nordul tarii, oamenii legii au fost de-a dreptul socati cand au descoperit un vehicul Jeep Grand Cherokee dotat cu "dispozitive perfectionate antipolitie". O "masinarie" aflata la bordul acestuia slujea pentru imprastierea de fum si o alta era conceputa pentru a arunca obiecte mici, ascutite care sa opreasca vehiculele care ii urmareau pe infractori.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.