Noul guvernator al statului New York, care a preluat functia dupa ce predecesorul sau a demisionat din cauza unui scandal sexual, a recunoscut pentru New York Daily News ca atat el cat si sotia sa au avut aventuri extraconjugale in urma cu cativa ani, relateaza NewsIn.

David Paterson, in varsta de 53 de ani, fostul guvernator adjunct care l-a inlocuit in functie pe Eliot Spitzer, a fost de acord sa vorbeasca despre dificultatile din mariajul sau, in replica la zvonurile referitoare la viata sa privata. Guvernatorul a negat categoric ca ar avea un copil dintr-o legatura extraconjugala.

De asemenea, a spus ca oficialii guevrnamentali sunt sortiti sa fie mereu sub ochiul atent al presei si opiniei publice, mai ales in urma demisiei lui Spitzer, intervenita in urma dezvaluirilor din New York Times potrivit carora acesta a avut legaturi cu o retea de prostitutie.

"Casatoria noastra parea la un moment dat a fi pe punctul de a se rupe", a recunoscut Peterson. "Insa am mers la un consilier marital si am decis ca vrem ca ea sa functioneze. Michelle stie ce s-a intamplat", a spus Paterson.

Michelle Paterson, in varsta de 46 de ani, a dat si ea un interviu pentru publicatie, spunand ca "la fel ca in multe alte casnicii, treci prin perioade dificile".

Potrivit informatiilor, guvernatorul a avut o relatie timp de doi sau trei ani, pana in 2001, uneori intalnindu-se cu respectiva femeie la un hotel din Upper West Side. Ziarul nu a dat detalii despre legatura extraconjugala a lui Michelle.

Guvernatorul, care pe atunci era senator, a spus ca nu s-a folosit niciodata de banii publici pentru legaturile sale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.