S-a terminat cu atitudinea de vedeta pentru presedintele Frantei, care trebuie sa adopte o tinuta mai prezidentiala pentru a-si recupera electoratul.
Presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, incearca sa isi recistige popularitatea pierduta din cauza stilului sau prea tipator de a se purta si de a se imbraca, incercind sa adopte un stil mai „prezidential“. In acest scop, Sarko va asculta sfaturile consilierilor sai, mai ales acum, inaintea unei vizite la familia regala britanica, scrie „Times Online“.

Ochelarii de soare Ray-Ban si accesoriile prea stralucitoare care i-au adus porecla de „presedinte bling-bling“ sint, de fapt, cea mai mica problema a presedintelui. El trebuie sa invete sa nu mai faca greseli de conduita precum cele inregistrate in timpul unei audiente cu Papa Benedict, cind isi verifica SMS-urile de pe telefon in timpul intrevederii. Aceeasi curiozitate privind mesajele text primite l-a facut pe Sarkozy sa isi verifice telefonul si in timpul unei intrevederi cu premierul chinez la Beijing. Consilierii trebuie sa il convinga pe presedintele hiperactiv sa nu mai vorbeasca urit persoanelor din public, chiar daca il deranjeaza. Imagini cu Sarkozy adresindu-se cu termenul „idiot de doi bani“ unui participant la tirgul de agricultura care nu a dorit sa dea mina cu el au facut inconjurul lumii. De asemeni, nu este o idee buna pentru presedintele Frantei sa raspunda la intrebarile presei in timp ce este la jogging, in pantaloni scurti, asa cum a mai facut in trecut.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.