Autoritatile poloneze nu ar trebui sa permita cetatenilor sa voteze online, pentru ca Internetul sau atrage persoane care se uita la "materiale prnografice in timp ce beau o bere", a declarat fostul premier Jaroslaw Kaczynski pe site-ul partidului sau, relateaza NewsIn.

Jaroslaw si alti responsabili ai partidului conservator au spus ca vor sa intinereasca echipa si sa se adreseze utilizatorilor de internet, dupa ce in octombrie au pierdut alegerile in parte pentru ca tinerii s-au orientat spre rivalii lor de centru-dreapta.Comisia electorala poloneza se gandeste ca votul online ar incuraja participarea la alegeri.

"Nu ma entuziasmeaza ideea unui tanar care sta in fata unui calculator urmarind videoclipuri si materiale pornografice, band o bere si votand cand are chef", a spus Jaroslaw pe site-ul imbunatatit al partidului sau.
Politicianul a adaugat ca utilizatorii de internet "constituie grupul cel mai usor de manipulat".

Luna trecuta, oficialii din partid au provocat ilaritate printre fanii "Matrix" comparandu-l pe succesorul lui Jaroslaw, Donald Tusk, cu Leo, eroul filmului urmarit de diabolicul agent Smith si clonele sale.

Jaroslaw Kaczynski a condus Polonia impreuna cu fratele sau geaman Lech, care este presedinte. De cand a pierdut alegerile, Jaroslaw a incercat, fara succes, sa pastreze agentii din serviciile de protectie, pentru ca se teme sa nu fie confundat cu fratele sau, arata NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.