O explozie de mici dimensiuni s-a produs in zona pietei Times Square, din New York, in apropiere de un centru de recrutare al Armatei Statelor Unite, a anuntat politia, conform NewsIn.

Potrivit Ziua, deflagratia s-a petrecut in jurul orei 03.45, ora locala, langa un centru de recrutare al armatei americane.

Oficiali ai politiei au declarat ca explozia se pare ca a fost produsa de un dispozitiv improvizat, realizat dintr-o cutie de munitie plina de praf de pusca, aruncat aparent de un barbat care se deplasa pe bicicleta.

Politia din New York a restrictionat timp de doua ore circulatia rutiera si cea a metroului din jurul zonei turistice, pentru a se verifica daca nu exista niciun alt dispozitiv exploziv.

Potrivit Adevarul, un martor ocular a declarat ca a vazut trei sau patru persoane fugind de la fata locului la putin timp dupa explozie.

Departamentul american pentru Securitate Interna a declansat propria ancheta. intrebata daca incidentul este un act terorist, Laura Keehner, purtatorul de cuvant al Departamentului pentru Securitate Interna, a declarat: "In acest moment efectuam investigatii".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.