Presedintele francez este o persoana tare iubita. Nu este vizita care sa nu se sfarseasca fara un cadou pentru Sarkozy. Mai nou "colectionar de stilouri", dupa ce, la Bucuresti, a primit un stilou de la presedintele Traian Basescu, seful statului francez s-a vazut in situatia de a accepta, de la cancelarul german Angela Merkel, un alt stilou nou-nout, in hohotele de ras ale celor prezenti la intalnire.
Astfel, luni, in timp ce Nicolas Sarkozy era la Hanovra, in Germania, pentru a tine un discurs de inaugurare a CEBIT 2008 (Targul de Telecomunicatii si IT), acesta a primit un stilou ambalat intr-un pachet de cadou. La originea acestei glume se pare ca se afla cineva din anturajul Angelei Merkel, asa cum se vede si in imagini. O persoana da pachetul cancelarului german, indicandu-i destinatarul. Angela Merkel pare un pic uimita, insa ii da, totusi, pachetul presedintelui francez, spunandu-i "este un stilou".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.