Una calda, alta rece. Dupa succesul nuntii, Charles a avut parte de cateva sondaje, care arata ca britanicii nu-l vor rege pe el, ci pe fiul sau, William.
Trei sondaje realizate imediat dupa casatoria lui Charles cu Camilla au aratat ca majoritatea britanicilor nu-l vor rege pe Charles, ci pe fiul cel mare al acestuia - William. Peste 60% dintre englezii participanti la sondaj au marturisit ca-l doresc ca succesor al reginei Elisabeth a II-a pe nepotul acesteia - printul William -, si nu pe printul Charles. De altfel, William este considerat de britanici "imaginea vie a mamei sale, printesa Diana" - "printesa inimilor", asa cum au numit-o englezii pe prima sotie a lui Charles.

GRADINA SECRETA

Printul a vrut sa-i faca un cadou cu totul deosebit Camillei, pe care o considera marea iubire a vietii lui. "Charles a vrut un dar unic si care sa dureze toata viata. El a fost cu ideea si tot el a fost cel care a amenajat gradina pas cu pas..." - scrie News of The World. Gradina secreta pe care Charles i-a daruit-o iubitei sale de-o viata a costat 140.000 de euro si se intinde pe o suprafata de 120 de metri patrati. Gradina, special amenajata de Charles, cu trandafiri, dalii si iasomie, se afla chiar sub ferestrele apartamentului privat de la Clarence House.

FORTAT DE SOCRU

Pentru a se hotari sa o ia de nevasta pe Camilla, printul Charles a cam fost impins de la spate de tatal amantei sale, comandantul Bruce Shand, se arata intr-un articol din saptamanalul britanic Mail On Sunday. Motivul: acela de a pune capat barfelor si scandalurilor provocate de relatia dintre Charles si Camilla. Tatal Camillei s-a hotarat sa puna piciorul in prag, satul de faptul ca fiica sa ii plangea din ce in ce mai des pe umar pentru ca era respinsa de regina, care nu-i permitea sa participe la acte oficiale alaturi de printul mostenitor. "A venit vremea ca fiica mea sa devina o femeie respectata...", i-ar fi reprosat Shand viitorului sau ginere.

AU PIERDUT LA CURSE

Celebra cursa de cai, Grand National, a intrecut in audiente cununia civila si binecuvantarea religioasa a lui Charles si Camillei. Astfel, maximum 7,6 milioane de telespectatori au vizionat transmisiile in direct de la nunta si maximum 9,5 milioane au preferat cursa hipica. De asemenea, s-a aflat ca la pariurile hipice, Charles si mama sa, regina Elisabeth, au pierdut, in timp ce fiul Camillei, Tom Parker-Bowles a castigat "o suma consistenta".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.