Profesorul Tudor Parfitt, supranumit Indiana Jones, din Marea Britanie, sustine ca Arca Legamantului se afla intr-un muzeu din Zimbabwe.

Expertul Tudor Parfitt de la Universitatea din Londra este considerat de presa "adevaratul Indiana Jones". El si-a propus sa gaseasca Arca Legamantului calatorind in Israel, Egipt, Etiopia, Papua-Noua Guinee si Zimbabwe.

Ajuns in mijlocul membrilor tribului Lemba din Africa, Parfitt a descoperit ca acestia sunt descendenti directi ai stirpei vechilor preoti israeliti (cohen). Asa a pornit pe urmele chivotului sacru pe care acestia sustin ca l-au adus de la Ierusalim.

Profesorul Tudor Parfitt (63 de ani), specializat in orientalistica, sustine ca a gasit Arca pierduta. "Pot sa demonstrez ca tot ce a ramas din chivotul in care s-au aflat Tablele Legii este o caseta cu fundul deteriorat, care pare ca a fost lovita de un proiectil", spune expertul.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.