Un avion cu 46 de persoane la bord s-a prabusit ieri in Anzii venezueleni.

Potrivit NewsIn, avionul, un ATR42 de fabricatie franco-italiana, transporta 43 de pasageri si trei membri ai echipajului. Aparatul de zbor, apartinand companiei Santa Barbara Airlines, decolase din orasul Merida, aflat la 500 de kilometri sud-vest de Caracas si trebuia sa aterizeze pe aeroportul Simon Bolivar, care deserveste capitala Venezuelei.

Avionul decolase la ora locala 17.45 (0.45, ora Romaniei) si avea programat un zbor de o ora si 20 de minute, dar a fost nevoit sa-si schimbe ruta din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile.

Niciuna dintre cele 46 de persoane care se aflau la bordul unui avion ce s-a prabusit in Anzii venezueleni dupa decolare nu a supravietuit accidentului, au anuntat vineri autoritatile, dupa gasirea epavei, transmite Realitatea

Potrivit Cotidianul, autoritatile au chemat citiva psihiatri pentru a sustine moral familiile posibilelor victime, care asteapta pe Aeroportul “Simon Bolivar”, linga Caracas.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.